AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarına gitmek

Kahve falında kendi mezarına gitmek

Kahve falında kendi mezarına gitmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, sorunların gittikçe artacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında gece mezara gitmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam mezara gitmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar üstüne gitmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin mezarına gitmek yapılan planların alt üst olacağına, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye tabir olunur.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa gideceğini görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir