AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin mezarına gitmek

Kahve falında ölen birinin mezarına gitmek

Kahve falında ölen birinin mezarına gitmek zor günlerini arkasında bırakacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, makam ve rızık sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinin mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Kahve falında mezarlığa gidememek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin mezarına gitmek programların ve projelerin tutmayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıklara gitmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına gitmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek çok büyük kazançlar getireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa gitmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir