AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla mezarlığa gitmek

Kahve falında arabayla mezarlığa gitmek

Kahve falında arabayla mezarlığa gitmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Kahve falında arabayla mezarlığa gitmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla mezarlığa gitmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıklara gitmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek insanlara yol göstereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir