AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla mezarlığa gitmek

Kahve falında arkadaşınla mezarlığa gitmek

Kahve falında arkadaşınla mezarlığa gitmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizdeki bir değişiklik ya da bir yer değişikliği beklenmedik arkadaşlıkları ya da benzeri şeyleri hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında arkadaşınla mezarlığa gitmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında gece mezara gitmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarına gitmek dualarına karşılık alacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezara gidip ağlamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek bazı sorunların başgöstereceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir