AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, güç alacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında gelinlikle mezara gitmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle mezarlığa gitmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle mezara görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta gelinlik görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda gelinlik görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle mezara girmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek yapacağı o işi onaylamayacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının düğününe gelinlikle gitmek hem de işinde söz sahibi olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir