AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün küllerini görmek

Kahve falında ölünün küllerini görmek

Kahve falında ölünün küllerini görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün küllerini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Kahve falında ölü külü görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün küllerini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına alamet eder.

Kahve falında küllü su içmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kül yediğini görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Kahve falında yanan kül görmek uzun yaşayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kül görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret eder.

Kahve falında sobada kül görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında küllü su görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir