AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kül görmek

Kahve falında yanan kül görmek

Kahve falında yanan kül görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yanan kül gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında yanan kül görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında yanarak kül olmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kül dökmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalettir.

Kahve falında kül yediğini görmek işlerin açılacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağ külü görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba külü görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında soba kül görmek bilakis malının çoğalacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında kül rengi kedi görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir