AnaSayfa / Genel / Kahve falında küllü su görmek

Kahve falında küllü su görmek

Kahve falında küllü su görmek işlerin eski haline döneceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küllü su gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında küllü su görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında küllü su içmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanarak kül olmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında külü görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yarınlarına inanacağına tabir olunur.

Kahve falında islam kül görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ateş ve kül görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ocak külü görmek yeni hobiler edinileceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir