AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kül görmek

Kahve falında siyah kül görmek

Kahve falında siyah kül görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü günlerin geride kalacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kül gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırmalısınız.

Kahve falında siyah kül görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayırlı işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kül görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kül rengi kedi görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, bereketin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde kül görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında küllü su görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, afiyette ve keyifte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kül görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü külü görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin kül olduğunu görmek büyük aksilikler yaşayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir