AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül yediğini görmek

Kahve falında kül yediğini görmek

Kahve falında kül yediğini görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, masraflarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül yediğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Kahve falında kül yediğini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işarettir.

Kahve falında kül tablası kırmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında islam kül görmek malının ve parasının ziyan olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet eder.

Kahve falında küle basmak ekonomik durumunun düzeleceğine, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül temizlemek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kül karıştırmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında kül taşımak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada kül görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir