AnaSayfa / Genel / Kahve falında küllü su içmek

Kahve falında küllü su içmek

Kahve falında küllü su içmek eline güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında küllü su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Kahve falında küllü su içmek geçiminin zorlaşacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında küllü su görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızgın kül görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında küllük kırmak zengin için yoksulluğa, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin kül olduğunu görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş külü görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kariyerinde atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kül görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir