AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü külü görmek

Kahve falında ölü külü görmek

Kahve falında ölü külü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü külü gördüyseniz:

  • Size yardımcı olan kişilerle aranızda güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında ölü külü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün küllerini görmek ticaretinin de hızlanacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında kül yediğini görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında külünçe görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kül görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında evin kül olduğunu görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında sigara külü görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin yanıp kül olduğunu görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir