AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kemikleri görmek

Kahve falında ölünün kemikleri görmek

Kahve falında ölünün kemikleri görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işiyle nam salacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kemikleri gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında ölünün kemiğini görmek tüm özlemini gidereceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kemikleri görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kemiği toplamak işlere nazar değeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölü kemik görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kemiği yemek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kemiklerini görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir