AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kemiği toplamak

Kahve falında ölü kemiği toplamak

Kahve falında ölü kemiği toplamak sağlığının da bozulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kemiği toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kemiği toplamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kemik toplamak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında insan kemiği toplamak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan kemik toplamak sıkıntılara neden olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, takdir edilen kişi olacağına delalettir.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir