AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kemiklerini görmek

Kahve falında ölünün kemiklerini görmek

Kahve falında ölünün kemiklerini görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, her istediğini elde edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kime gideceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün kemiklerini gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak gülüp eğleneceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kemiği yemek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kemiklerini görmek rızkının çoğalacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kemiklerini görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kemiklerini görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kemik görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir