AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kemik görmek

Kahve falında ölü kemik görmek

Kahve falında ölü kemik görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Kahve falında ölü kemik gördüyseniz:

  • İlginç şekilde elinize geçecek veya ortaya çıkacak olan bilgiler veya haberler, her ne kadar çok hoş olmasa da veya oldukça ilginç bir zamanda yüzünü gösterse de, işinize yarayabilir.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün kemiklerini görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kemiği görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kemikleri görmek sağlık ve hayır getireceğine, zahmet veren işlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında ölü kemiklerini görmek işlerin büyüyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir