AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kemiğini görmek

Kahve falında ölünün kemiğini görmek

Kahve falında ölünün kemiğini görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün kemiğini gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ölünün kemiğini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kemikleri görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kemiklerini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek uzun bir hayat yaşayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak tartışmaların son bulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kemiği yemek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, işlerinin yarım kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kemiklerini görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir