AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan kemikleri görmek

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, bir şeyden zarar görmeye, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, deşarj olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insan kemikleri gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik yapı içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek her konuda gelişme gösterileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş insanın kemiklerini görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kemiği toplamak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çeşitleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan kemiği kırmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir