AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kemiği yemek

Kahve falında ölü kemiği yemek

Kahve falında ölü kemiği yemek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kemiği yemek gördüyseniz:

  • Öz güveninizi arttıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Kahve falında ölü kemiği yemek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün kemikleri görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, duraklama yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kemiklerini görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kemiği toplamak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kemik görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalettir.

Kahve falında ölü kemiği görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir