AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan kemiği görmek

Kahve falında ölü insan kemiği görmek

Kahve falında ölü insan kemiği görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, insanların hayır dualarını alacağına, borçların gittikçe artacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insan kemiği gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi yerine getirmeniz eleştirilerin önünü kesebilir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işarettir.

Kahve falında insan kemiği toplamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insan kemikleri görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında insan kemiği kırmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir