AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kemikleri toplamak

Kahve falında ölü kemikleri toplamak

Kahve falında ölü kemikleri toplamak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak gördüyseniz:

  • Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kemiği toplamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezardan kemik toplamak ortaklarla aranın bozulacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kemiği toplamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemik toplamak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölü kemik görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, dostlarını da iyi seçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir