AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kemiklerini görmek

Kahve falında ölü kemiklerini görmek

Kahve falında ölü kemiklerini görmek giderlerin artış göstereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, zahmetinin çoğalacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kemiklerini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kemiklerini görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kemiği toplamak fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kemiği görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kemiği yemek sağlık sorunlarının artacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kemiğini görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kemikleri görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir