AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölünün hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölünün hasta olduğunu görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün hasta olduğunu görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek dayanışma içinde kalacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insanı hasta görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini hasta görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini hasta olarak görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir