AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini hasta görmek

Kahve falında ölü birini hasta görmek

Kahve falında ölü birini hasta görmek kırgınlıklar yaşanacağına, çok mutlu olunacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, tamamlanmadan kalacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini hasta gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölü ve hasta görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün hastalandığını görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü babayı hasta görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalettir.

Kahve falında ölü kişinin hasta olduğunu görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta birini ölürken görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir