AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanı hasta görmek

Kahve falında ölü insanı hasta görmek

Kahve falında ölü insanı hasta görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insanı hasta gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Kahve falında ölü insanı hasta görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanın hasta olduğunu görmek engel teşkil edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret eder.

Kahve falında ölen insanı hasta görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta insanın öldüğünü görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hasta insanı sağlıklı görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına inanılır.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında hasta bir insanı iyileşmiş görmek pek az kazanç getireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir