AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini hasta olarak görmek

Kahve falında ölü birini hasta olarak görmek

Kahve falında ölü birini hasta olarak görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, yeni bir adım atılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini hasta olarak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Kahve falında ölü birini hasta görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü diri ve hasta görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulur.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek işlerini yoluna koyacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ölü babayı hasta görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün hasta olduğunu görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüleri hasta görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüyü hasta görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, imkânlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir