AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ölü kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız mümkündür.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek bereketinin artacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin hasta olduğunu görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta kişi görmek diplomalı kimse olacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kişiyi hasta görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin hasta olduğunu görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir