AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün gözlerini siyah görmek

Kahve falında ölünün gözlerini siyah görmek

Kahve falında ölünün gözlerini siyah görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yeni işlerin geleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün gözlerini siyah gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Kahve falında ölünün gözlerini siyah görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok iyi paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerinin siyah olduğunu görmek endişelerin biteceğine, süzüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah iri göz görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine inanılır.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi almak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir