AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin siyah olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin siyah olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin siyah olduğunu görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hükmünün geçmeyeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Kahve falında ölünün gözlerini siyah görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi almak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ekmeğinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Kahve falında siyah gözlü erkek bebek görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, ticaretinin açılacağına delalettir.

Kahve falında gözleri siyah görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir