AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah göz kalemi almak

Kahve falında siyah göz kalemi almak

Kahve falında siyah göz kalemi almak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hastalıklarının düzeleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, daha isabetli kararlar alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah göz kalemi almak gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak yapılan ortaklıkların bozulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi sürmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah göz kalemi almak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı göz kalemi görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert göz kalemi görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir