AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah iri göz görmek

Kahve falında siyah iri göz görmek

Kahve falında siyah iri göz görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah iri göz gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.

Kahve falında siyah iri göz görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına inanılır.

Kahve falında iri siyah göz görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil iri göz görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet eder.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında iri mavi göz görmek işlerinin duracağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri gözlü kadın görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına alamet eder.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir