AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gözlü adam görmek

Kahve falında siyah gözlü adam görmek

Kahve falında siyah gözlü adam görmek renk ve eğlence geleceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, daha sonra işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gözlü adam gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü adam görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gözlü adam görmek konforunun yerinde olacağına, kişinin kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında gözü kör adam görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek canını ve malını hiçe sayacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında üç gözlü adam görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir