AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu gömlek giymek

Kahve falında turuncu gömlek giymek

Kahve falında turuncu gömlek giymek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında turuncu gömlek giymek gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında turuncu renk gömlek giymek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu gömlek giymek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu renk gömlek görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında turuncu gömlek almak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine alamet eder.

Kahve falında turuncu gömlek görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında turuncu rengi elbise giymek evde dinlenmek zorunda olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu yelek giymek çok zor bir duruma düşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında turuncu renk giymek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir