AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek giymek

Kahve falında gömlek giymek

Kahve falında gömlek giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zor günler geçirileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Kahve falında üst üste gömlek giymek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, keyfin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ters gömlek giymek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli gömlek giymek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında bol gömlek giymek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işarettir.

Kahve falında bayan gömleği giymek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılan gömleği giymek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir