AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömleğini başkasının giydiğini görmek

Kahve falında gömleğini başkasının giydiğini görmek

Kahve falında gömleğini başkasının giydiğini görmek işlerdeki verimin artacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, parasal krizler yaşanacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömleğini başkasının giydiğini gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Kahve falında başkasının gömlek giydiğini görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin gömleğini giymek şansın ve istikbalin açık olduğuna, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gömlek alıp giymek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa gömlek giymek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birine gömlek giydirmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi gömlek giymek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir