AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinin öpmek

Kahve falında ölünün elinin öpmek

Kahve falında ölünün elinin öpmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinin öpmek gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında ölü birinin elini öpmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinin öpmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölülerin elini öpmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünü elini öpmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini elini öpmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir birinin elini öpmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, layık olduklarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir