AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Nostaljik anlar yaşayabilir veya duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kayınvalide elini öpmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyi öpmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında kayınvalide öpmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir