AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir birinin elini öpmek

Kahve falında ölü bir birinin elini öpmek

Kahve falında ölü bir birinin elini öpmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün el öpmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek kazançlarının gittikçe azalacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölülerin elini öpmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinin öpmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulur.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir