AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanın elini öpmek

Kahve falında ölü insanın elini öpmek

Kahve falında ölü insanın elini öpmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek yardıma ihtiyaç duyacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir