AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisleri görmek

Kahve falında polisleri görmek

Kahve falında polisleri görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Kahve falında polisleri gördüyseniz:

  • Hesaplarınızı detaylandırın.

Kahve falında polisle sevgili olmak hayat boyu desteği olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak kazancında da artış meydana geleceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında polis panzeri görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından dövülmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında polise ifade vermek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında polise silah yakalatmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis binası görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ve polis görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dertleşerek moral bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir