AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislerden kaçmak

Kahve falında polislerden kaçmak

Kahve falında polislerden kaçmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polislerden kaçmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Kahve falında polislerden kaçmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis kaçmak işlerinin duracağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında polisten kaçmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, karlı işler alacağına işarettir.

Kahve falında polisten arabayla kaçmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalet eder.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir