AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis aramak

Kahve falında polis aramak

Kahve falında polis aramak karanlık kişilerle muhatap olacağına, bir ömür olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis aramak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla polisi aramak anne duasının açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında polisin aradığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında polisi aramak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında polis aramak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında polisi aradığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla polis aramak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisi telefonla aramak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir