AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elini öpmek

Kahve falında ölünün elini öpmek

Kahve falında ölünün elini öpmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, başarıların çoğalacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Kahve falında ölüyle konuşmak elini öpmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü elini öpmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek şansının kendisinden yana olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında ölünü elini öpmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir