AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kadının elini öpmek

Kahve falında ölü kadının elini öpmek

Kahve falında ölü kadının elini öpmek iyi huylar edineceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek rızkın kesilmeyeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek ekmeğinin verimli olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının elini öpmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında kadının elini öpmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadının elini öpmek malında zulüm meydana gelmesine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir