AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün eline öpmek

Kahve falında ölünün eline öpmek

Kahve falında ölünün eline öpmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün eline öpmek gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Kahve falında ölü eli öpmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına tabir olunur.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elini öpmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü el öpmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünü elini öpmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün eline öpmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir