AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinden su içmek

Kahve falında ölünün elinden su içmek

Kahve falında ölünün elinden su içmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinden su içmek gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinden su içmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölü elinden su içmek kazancını birkaç kat arttıracağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek rahat bir hayat sürüleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işarettir.

Kahve falında anne elinden su içmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın elinden su içmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında elinden su içmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir