AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin elinden su içmek

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Kahve falında ölü elinden su içmek çok daha iyi günler göreceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek çok daha büyük adımların atılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elinden su içmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinden su içmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin elinden su içmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir