AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinden süt içmek

Kahve falında ölünün elinden süt içmek

Kahve falında ölünün elinden süt içmek kötü kişilere yakın olacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bir sebeple çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek gördüyseniz:

  • Evdeki değişiklikler yararınıza sonuçlanabilir.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek büyük bir yükten kurtulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinden süt içmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elinden su içmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölü elinden su içmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir