AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün eli öpmek

Kahve falında ölünün eli öpmek

Kahve falında ölünün eli öpmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, başarı kaydedeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, dertlerinin biteceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün eli öpmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Kahve falında ölünün el öpmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinin öpmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün eline öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sorunların çabucak halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir birinin elini öpmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölülerin elini öpmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü el öpmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir