AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yakınının elini öpmek

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının elini öpmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ölen yakınının elini öpmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir